Purmerend
Zuidoostbeemster
Middenbeemster
West- en Noordbeemster
Ilpendam
Neck
Purmerland en Den Ilp
previous arrow
next arrow

40 jaar VVO

Op 30 maart 2023 bestond de Vereniging Vervoer Ouderen precies 40 jaar. Dit is aanleiding geweest om eens voorzichtig terug te blikken maar ook om eens vooruit te kijken. Hoe gaan we verder? In de onderstaande documenten vindt u nadere informatie.

Verleden, heden en toekomst
In dit document worden verleden, heden en toekomst beschreven van de Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend. Hierin zijn links aangegeven naar het document: "Een reis door de tijd" dat u hieronder vindt.

Een reis door de tijd
Dit document is een verzameling van allerlei krantenartikelen die in het verleden betrekking hebben gehad op de Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend. Het heeft als bron gediend voor het document: "Verleden, heden en toekomst" maar geeft uitgebreidere informatie.

Feestje in buurthuis Zuidoostbeemster
Op 30 maart 2023 bestond de Vereniging Vervoer Ouderen precies 40 jaar. Dit werd op 1 april 2023 gevierd in het buurthuis Zuidoostbeemster. Kijk hier voor een impressie.

Presentatie 1 april 2023
Tijdens het feestje ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de VVO op 1 april 2023 in buurthuis Zuidoostbeemster werd deze presentatie getoond.

Sponsorenheader1
Sponsorenheader2
Sponsorenheader 3
previous arrow
next arrow